vasárnap

2011.06.26. 21:56

Tegnap sajnos még visszamentünk a lakásba aminek az lett a vége, hogy a hűtőn ejtettünk egy kisebb foltot. :S Na mindegy, meg se lepődünk ez a pech szériánk.

Ma reggel egész sokáig aludtunk. Fél10kor keltünk csak, utána átmentünk a lakásba. Vittünk mikrót a festőknek, és gyorsan össszeraktuk a kiságyat, mert azon is volt ám kék csík amit rózsaszínné kellett tenni. :)

A festők kb délre jöttek. :) Mire mi eljöttünk , addig felszedték a parkettát, és elkezdtek glettelni. Hihetetlen gyorsan haladnak. Azt mondták szerdán már ott is lehet majd lakni. :D Nagyon várom. Képeket holnap hozok remélhetőleg. Így szembetűnőbb lesz a változás. :) Már új parketta lesz a nappaliban, meg az új falszín. :):)

A bejegyzés trackback címe:

https://felujitasunk.blog.hu/api/trackback/id/tr973017167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása